Uluslararası İlişkiler Teorileri Serisi 7: Eleştirel Teori – Aslı Ergül- Jorgensen

Eleştirel Teori

Panorama ve Paradigma işbirliğinde gerçekleştirilen Uluslararası İlişkiler Teorileri Serisinin yedinci bölümünde Dr. Aslı Ergül Jorgensen “Eleştirel Teori” konusunu açıkladı.

Podcast’i dinlemek için:


Aslı Ergül-Jorgensen, Dr., Ege Üniversitesi

Dr. Aslı Ergül-Jorgensen, Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde ğretim üyesidir. Lisans eğitimini 1999 yılında Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlayan Ergül-Jorgensen, 2001 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden yüksek lisans diplomasını almıştır. 2009 yılında da aynı üniversiteden doktora derecesini kazanmıştır. Çalışma alanları arasında Uluslararası İlişkiler Teorileri, Eleştirel Teoriler ve Avrupa ve Türkiye Çalışmaları bulunmaktadır. 

Erman Ermihan, Kadir Has Üniversitesi

Erman Ermihan Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora öğrencisidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde aynı bölümde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Sabancı Üniversitesi’nden Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans derecesi almıştır. Çalışma ve ilgi alanları arasında Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri, Türk Dış Politikası ve dış politikada kimlik ve duygular yer almaktadır.

Senem Görür, Kadir Has Üniversitesi

Senem Görür, 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Görür, 2019 yılında İstanbul Okan Üniversitesi Uluslararası İlişkiler (İngilizce) bölümünden lisans derecesini aldı. Görür, lisans eğitiminden sonra çalışmalarına Kadir Has Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans anabilim dalında devam etmektedir. Görür, akademik çalışmalarının yanı sıra şu an Medyascope TV’de muhabir olarak çalışmaktadır. Medyascope TV’de ağırlıklı olarak dış haberler ile ilgilenen Görür, Spektrum adında haftalık bir podcast hazırlayıp, sunmaktadır. Görür’ün ilgi alanları arasında Türkiye siyasi hayatı ve siyasal iletişim bulunmaktadır.