Film/Dizi Sohbetleri – 2: Borgen – Ozan Kuyumcuoğlu

Panorama ve Paradigma işbirliğinde gerçekleşen “Film/Dizi Sohbetleri” adlı podcast serimizin ikinci bölümünde İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü öğretim üyesi Dr. Ozan Kuyumcuoğlu ile birlikte “Borgen” dizisini inceledik.


Podcast’i dinlemek için:


Global Academy · Film/Dizi Sohbetleri – 2: Borgen / Ozan Kuyumcuoğlu


Dr. Ozan Kuyumcuoğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi

Dr. Ozan Kuyumcuoğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde öğretim üyesidir. 2004 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde lisans öğretimini bitirdikten sonra 2009 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlayan Kuyumcuoğlu, 2018 yılında da yine aynı üniversiteden doktora derecesini almaya hak kazanmıştır. Dr. Ozan Kuyumcuoğlu’nun çalışma alanları arasında Türk Dış Politikası, siyasi tarih, Orta Doğu çalışmaları ve İsrail-Filistin ilişkileri yer almaktadır.

Erman Ermihan, Kadir Has Üniversitesi

Erman Ermihan Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora öğrencisidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde aynı bölümde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Sabancı Üniversitesi’nden Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans derecesi almıştır. Çalışma ve ilgi alanları arasında Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri, Türk Dış Politikası ve dış politikada kimlik ve duygular yer almaktadır.

Senem Görür, Kadir Has Üniversitesi

Senem Görür, 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Görür, 2019 yılında İstanbul Okan Üniversitesi Uluslararası İlişkiler (İngilizce) bölümünden lisans derecesini aldı. Görür, lisans eğitiminden sonra çalışmalarına Kadir Has Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans anabilim dalında devam etmektedir. Görür, akademik çalışmalarının yanı sıra şu an Medyascope TV’de muhabir olarak çalışmaktadır. Medyascope TV’de ağırlıklı olarak dış haberler ile ilgilenen Görür, Spektrum adında haftalık bir podcast hazırlayıp, sunmaktadır. Görür’ün ilgi alanları arasında Türkiye siyasi hayatı ve siyasal iletişim bulunmaktadır.

Gökalp Badak, Hacettepe Üniversitesi

Gökalp Badak Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde lisans eğitimini sürdürmektedir. Medyascope Dış Haberler Servisinde muhabir olarak staj yapmış ve halihazırda Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nda Balkanlar ve Orta Avrupa dairesinde stajını tamamlamıştır. İlgi alanları arasında dış politika analizi, Avrupa Birliği, Almanya, Balkanlar ve İsrail bulunmaktadır.