ABD / USASÖYLEŞİLER / DEBATES

PANORAMA SÖYLEŞİLERİ – VI

ABD’de Neler Oluyor ?

Mustafa Aydın, Soli Özel, Özgür Ünlühisarcıklı

Okuma Süresi: 2 dk.
image_print
Prof. Dr. Mustafa Aydın
Soli Özel
Özgür Ünlühisarcıklı

Panorama Söyleşileri kapsamında sanal ortamda bir araya gelen Prof. Dr. Mustafa Aydın (Kadir Has Üniversitesi), Soli Özel (Kadir Has Üniversitesi) ve Özgür Ünlühisarcıklı (The German Marshall Fund the United States), ABD’de covid-19 sürecinde ve ardından gelen sokak gösterileri sırasında yaşananları ve bunların Kasım 2020’de yapılacak başkanlık seçimlerine olası etkilerini konuştular.

Panorama Söyleşi ‘nin video kaydını izlemek için:

Panorama Söyleşi ‘nin ses kaydını dinlemek için:

Söyleşi‘nin deşifresi hazır olduğunda buraya eklenecektir.

_______________________________________________________________________________________________

Prof. Dr. Mustafa Aydın, Uluslararası İlişkiler Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı ve Kadir Has Üniversitesi Öğretim üyesidir. Halen Euro-Mediterranean University (Slovenya) Senato Üyeliği ve World Council for Middle Eastern Studies Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini sürdüren Prof Aydın, European Academy of Sciences and Art, European Leadership Network, Global Relations Forum, Turkish Atlantic Council, International Political Science Association ve International Studies Association üyesidir. Bugüne kadar yurt içi ve dışında çok sayıda üniversite ve araştırma merkezinde çalışmalar yürütmüş olan Aydın’ın Türk dış ve güvenlik politikaları, uluslararası güvenlik, uluslararası ilişkiler teorileri ile Karadeniz, Kafkaslar ve Orta Asya bölgeleri jeopolitik ve güvenliği üzerine yayınlanmış çok sayıda çalışması bulunmaktadır.

Soli Özel, Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim görevlisidir. T24 portalında yazıları çıkmaktadır.

Özgür Ünlihisarcıklı, ABD Alman Marshall Fonu Ankara Temsilciliği Direktörüdür. Transatlantik İlişkiler, Demokratikleşme, Sivil Toplum, Sivil Katılım gibi alanlarda uzmanlaşmıştır.

İlgili Yazılar / Related Papers

75. Yaşına Girerken NATO- Fatih Ceylan

Küresel Güç Mücadelesi Senfonisinde Kreşendo - Kaan Kutlu Ataç

Yapay Zeka, Kuantum Bilgisayarlar ve Uluslararası Güvenlik - Kerem Karaçay

Kazanma Zamanı, Kaybetme Zamanı: Biden Yönetiminin Ukrayna Çıkmazı - Mehmet Ali Tuğtan

İlginizi çekebilir...
Uluslararası İlişkiler, Panorama ve Düşündürttükleri – Nur Bilge Criss