Paradigma PodcastsSöyleşiler / Interviews

Film/Dizi Sohbetleri: “Never Stop Dreaming: The Life and Legacy of Shimon Peres” – Gökalp Badak

Okuma Süresi: 2 dk.
image_print

Panorama ve Paradigma işbirliğinde gerçekleşen “Film/Dizi Sohbetleri” adlı podcast serimizin ilk bölümünde, Hacettepe Üniversitesi lisans öğrencisi Gökalp Badak ile birlikte “Never Stop Dreaming: The Life and Legacy of Shimon Peres” adlı belgeseli inceledik.


Podcast’i dinlemek için:


Gökalp Badak, Hacettepe Üniversitesi

Gökalp Badak Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde lisans eğitimini sürdürmektedir. Medyascope Dış Haberler Servisinde muhabir olarak staj yapmış ve halihazırda Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nda Balkanlar ve Orta Avrupa dairesinde stajını tamamlamıştır. İlgi alanları arasında dış politika analizi, Avrupa Birliği, Almanya, Balkanlar ve İsrail bulunmaktadır.

Erman Ermihan, Kadir Has Üniversitesi

Erman Ermihan Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora öğrencisidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde aynı bölümde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Sabancı Üniversitesi’nden Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans derecesi almıştır. Çalışma ve ilgi alanları arasında Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri, Türk Dış Politikası ve dış politikada kimlik ve duygular yer almaktadır.

Senem Görür, Kadir Has Üniversitesi

Senem Görür, 1996 yılında İstanbul’da doğdu. Görür, 2019 yılında İstanbul Okan Üniversitesi Uluslararası İlişkiler (İngilizce) bölümünden lisans derecesini aldı. Görür, lisans eğitiminden sonra çalışmalarına Kadir Has Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisans anabilim dalında devam etmektedir. Görür, akademik çalışmalarının yanı sıra şu an Medyascope TV’de muhabir olarak çalışmaktadır. Medyascope TV’de ağırlıklı olarak dış haberler ile ilgilenen Görür, Spektrum adında haftalık bir podcast hazırlayıp, sunmaktadır. Görür’ün ilgi alanları arasında Türkiye siyasi hayatı ve siyasal iletişim bulunmaktadır.

İlgili Yazılar / Related Papers

Tevatür Podcast: Bölüm 3

İran-İsrail Geriliminde 13 Nisan Sonrası “Yeni Denklem” ve Orta Doğu’nun Geleceği - Gülriz Şen

75. Yaşına Girerken NATO- Fatih Ceylan

Küresel Güç Mücadelesi Senfonisinde Kreşendo - Kaan Kutlu Ataç

İlginizi çekebilir...
İranlı Kadınlar Ne İstiyor – Bilgehan Alagöz