Paradigma PodcastsSöyleşiler / Interviews

Tez Konuşmaları: Küresel Uluslararası İlişkiler ve Refleksivite Düşüncesi: Uzman Mülakatlar Yoluyla Araştırmak

Okuma Süresi: < 1 dk.
image_print

Panorama ve Paradigma işbirliğinde gerçekleştirilen Tez Konuşmaları podcast serimizin bu bölümünde doktorasını Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlayan Selman Emre Gürbüz ile “Küresel Uluslararası İlişkiler ve Refleksivite Düşüncesi: Uzman Mülakatlar Yoluyla Araştırmak ” başlıklı konuyu konuştuk.

Podcast’i dinlemek için:


Dr. Selman Emre Gürbüz

Dr. Selman Emre Gürbüz, lisans ve yüksek lisansını TOBB ETÜ’nün Uluslararası İlişkiler bölümünde, doktorasını da Kadir Has Üniversitesi’nin Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır. İlgi alanları arasında Uluslararası İlişkiler’de teori yapımı, Uluslararası İlişkiler’de eleştirel ve refleksif yaklaşımlar, Uluslararası Ekonomi Politik, Postkolonyal yaklaşımlar ve Uluslararası Tarihsel Sosyoloji bulunmaktadır. Bu alanlarda çeşitli ulusal ve uluslararası yayınları bulunmaktadır.

Erman Ermihan, Kadir Has Üniversitesi

Erman Ermihan Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora öğrencisidir. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde aynı bölümde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Sabancı Üniversitesi’nden Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans derecesi almıştır. Çalışma ve ilgi alanları arasında Türkiye-Avrupa Birliği ilişkileri, Türk Dış Politikası ve dış politikada kimlik ve duygular yer almaktadır.

İlgili Yazılar / Related Papers

İran’ın İsrail’e saldırısı: Tehlikeler ve Meydan Okumalar – Umut Uzer

Tevatür Podcast: Bölüm 3

İran-İsrail Geriliminde 13 Nisan Sonrası “Yeni Denklem” ve Orta Doğu’nun Geleceği - Gülriz Şen

75. Yaşına Girerken NATO- Fatih Ceylan

İlginizi çekebilir...
Arjantin’de Neler Oluyor? – Evren Çelik Wiltse